Referenties

Je betrokkenheid was groot

Humanitas

Freek heeft mij op verschillende gebieden geholpen en geadviseerd 

Tijdens mijn studie heb ik veel aan zijn hulp gehad met betrekking tot het aanvragen van studiefinanciering. Ook met vragen over mijn belastingaangifte, huur- en zorgtoeslag en geregistreerd partnerschap kon ik bij hem terecht. Hij is erg betrokken en goed op de hoogte van de laatste wet- en regelgevingen. Waar nodig helpt hij je om overbodige uitgaven te beperken. Nu ik volgend jaar ga trouwen zullen er op administratief gebied ook weer een hoop dingen wijzigen. Ik zal Freek dan ook zeker weer raadplegen!

Ellen

Jij hebt mij naar de goede instanties geholpen

Freek ik ben je zeer dankbaar, hoe je mij in het verleden hebt geholpen. Door teruggang op financieel gebied en tijdelijke ziekte ging het bij mij niet goed meer, en dan? Toen heb jij mij naar de goede instanties geholpen. Uitgave patroon, BBZ uitkering, zoals je weet ben ik 2 jaar geleden begonnen als huis aan huis kapper. Op mijn leeftijd 64 kom je niet of haast niet in loondienst. Ook kleine en grote adviezen van jou daar had ik wat aan. Dank je wel.

Fred

Hij zoekt naar allerlei manieren om geld te besparen

Freek helpt mij al jaren met mijn belastingaangifte. Dat gaat altijd goed, wat hij uitrekent klopt elke keer. Verder helpt hij mijn moeder van 88 met haar administratie. Alle rekeningen en andere papieren worden netjes geordend zodat mijn moeder ze makkelijk terug kan vinden. Van een kennis heb ik ook gehoord dat Freek haar heel goed helpt met haar thuisadministratie. Hij houdt goed in de gaten dat er geen openstaande rekeningen zijn, want door boetes e.d. kunnen de kosten flink oplopen. Waar nodig regelt hij betalingsregelingen en zoekt hij naar allerlei manieren om geld te besparen. Ik denk dat hij zichzelf heel goed terug kan verdienen.

Gerda

Ik zou niet weten wat we zonder jouw hulp hadden moeten doen

Hartstikke bedankt voor je hulp en effort in de afgelopen 7 jaar. We zijn jou dan ook zeer dankbaar.

Dokhi en Reza