Passie voor mensen

Foto Freek uitsnede

Veel mensen hebben moeite met het regelen van hun geldzaken en komen daar alleen niet uit. Ze geven (te) veel geld uit, vaak aan verkeerde dingen, de administratie wordt verwaarloosd, documenten verdwijnen spoorloos en er ontstaan betalingsachterstanden. Deze situatie kan veel stress opleveren.

Mijn passie ligt in het ondersteunen van deze mensen en ze weer op weg te helpen naar een financieel stressvrij bestaan. Mijn doel is om in contact te blijven en een goede relatie te onderhouden met mijn cliënten.

Nadat ik bijna 25 jaar bij Unilever in Vlaardingen werkzaam ben geweest, onder meer op het gebied van financiën en consumentenonderzoek, ben ik het vrijwilligerstraject ingegaan. Ruim 5 jaar heb ik gewerkt als vrijwilliger/coördinator bij Humanitas Thuisadministratie en Budgetbegeleiding in Delft en Pijnacker-Nootdorp en hielp ik veel cliënten naar volle tevredenheid. Daarnaast was ik coördinator van het team van ongeveer 20 vrijwilligers die ik opleidde en met raad en daad terzijde stond.

Ik heb de opleiding Budgetcoach bij de Nationale Handels Academie met succes voltooid. Tevens heb ik een cursus thuisadministratie en budgetbegeleiding gevolgd via het Nibud, dé organisatie die voorlichting geeft over financiële opvoeding, sparen, rondkomen, lenen, kortom: geldzaken in de praktijk. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NVVBC, de Nederlandse Vereniging van Budgetcoaches.

Ik heb inmiddels veel kennis van zaken die ik graag wil overdragen op mijn cliënten zodat zij meer grip op hun geldzaken krijgen en op termijn geld overhouden.

Ik help ook ú graag, bij u thuis, in uw vertrouwde omgeving!

Freek Verhulst

Contact opnemen met Verhulst Bespaarcoach.